עוגת גבינה טבעונית
עוגת גבינה טבעונית של תנובה ALTERNATIVE
פרווה
סוג מתכון
מעל שעה
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10-12 מנות:
לתחתית:
- 250 גרם ביסקוויטים
- רבע כוס משקה שקדים ALTERNATIVE
לקרם:
- 500 גרם ממרח סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי
- 500 מ"ל קצפת צמחית "השף הלבן"
- 80 גרם פודינג וניל
- 4 כפות אבקת סוכר
- גרידה מלימון אחד
- כפית תמצית וניל
לציפוי:
- 2 גביעים מעדן סויה ביו בטעם טבעי אלטרנטיב
- גרידה מתפוז אחד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 26
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים בנייר אפיה תחתית ודפנות של תבנית בקוטר 26 (סיר פלא)
-
02.
במעבד מזון מרסקים את הביסקוויט לאבקה ומוסיפים את החלב שקדים עד לתערובת אחידה.
-
03.
על גבי התבנית משטחים את התערובת ומהדקים היטב ומצננים למשך חצי שעה.
-
04.
להכנת הקרם מקציפים ביחד את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב.
-
05.
מוזגים את הבלילה על תערובת הביסקוויטים וממלאים את התבנית בצורה שווה.
-
06.
מחליקים את העוגה בחלקה העליון בעזרת לקקן.
-
07.
מצננים שוב למשך 4 שעות לפחות.
-
08.
לציפוי העוגה מערבבים יחד את המעדן וגרידת התפוז ומורחים בצורה שווה על גבי העוגה ומצננים שוב למשך שעה.
-
09.
להגשה, מוציאים דפנות התבנית ואת נייר האפיה שעוטף את העוגה ומעבירים לצלחת הגשה.
הכנת? כאן מדרגים