ארוחטופו בסיר אחד ברוטב קוקוס קארי
ארוחטופו בטעם חדש – לארוחה מהירה ומלאה בחלבון
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
המרכיבים ל3-4 מנות:
מצרכים:
- חבילת ארוחטופו בזיליקום בתוספת רוטב קוקוס קארי של טופו ALTERNATIVE
- חצי חבילה (150 גרם) אטריות ביצים רחבות
- כוס אפונה טריה או מדליוני תרד של סנפרוסט
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 2 כוסות חלב קוקוס
- כוס מים רותחים
- צ'ילי חריף טרי (לפי הטעם)
- מלח / פלפל שחור
גודל תבנית: סיר 28
הוראות הכנה:
-
01.
מוזגים לתוך הסיר את המים הרותחים.
-
02.
שמים את כל שאר המרכיבים בסיר, מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
-
03.
פותחים את המכסה, מערבבים שוב מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהאטריות רכות ומוכנות.
טיימר מופעל
-
04.
מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
טיימר מופעל
-
05.
מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים