ארוחטופו בסיר אחד ברוטב קוקוס קארי | השף הלבן

ארוחטופו בסיר אחד ברוטב קוקוס קארי

ארוחטופו בטעם חדש – לארוחה מהירה ומלאה בחלבון

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארוחטופו - השף הלבן
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל3-4 מנות:

מצרכים:
  • חבילת ארוחטופו בזיליקום בתוספת רוטב קוקוס קארי של טופו ALTERNATIVE
  • חצי חבילה (150 גרם) אטריות ביצים רחבות
  • כוס אפונה טריה או מדליוני תרד של סנפרוסט
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • 2 כוסות חלב קוקוס
  • כוס מים רותחים
  • צ'ילי חריף טרי (לפי הטעם)
  • מלח / פלפל שחור
גודל תבנית: סיר 28

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוזגים לתוך הסיר את המים הרותחים.

  • 02.

    שמים את כל שאר המרכיבים בסיר, מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.

  • 03.

    פותחים את המכסה, מערבבים שוב מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהאטריות רכות ומוכנות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)