ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן – מנחמת וטעימה | השף הלבן

ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן

ניוקי ברוטב חמאה וניחוח מרווה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ניוקי ברוטב חמאה מרווה ופרמזן

המרכיבים ל 3 מנות:

לרוטב
  • 70 גרם חמאת תנובה
  • 8 עלי מרווה
  • מלח
  • 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 300 גרם ניוקי תפוח אדמה
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    ממיסים במחבת חמאה מוסיפים עלי מרווה ומטגנים 4 דקות מוסיפים את הניוקי המבושלים.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 03.

    מתבלים במלח ובפלפל שחור גרוס ומקפיצים קלות.

  • 04.

    מעבירים לצלחות אישיות, זורים פתיתי פרמזן ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(249)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.