חביתת גבינה נמסה בפה
זה הזמן לשדרג את החביתה שלכם עם פרוסת גבינה צהובה וקוביות גבינה בולגרית! מומלץ להגיש עם ירקות או גבינת שמנת
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1 מנה:
- 1 ביצה
- שמן (רצוי קנולה)
- גבינה בולגרית (3 קוביות)
- פרוסת גבינה צהובה (אחת בלבד)
תוספות ליד החביתה:
- עשבי תיבול ובצל ירוק
- גמבה אדומה (מומלץ!)
- מלפפון ירוק
- פרוסות עגבניה
- גבינת שמנת עם זיתים (מומלץ!)
הוראות הכנה:
-
01.
על אש נמוכה שמים מחבת עם שמן. בינתיים שוברים ביצה לתוך כוס ומערבבים אותה.
-
02.
שופכים את הביצה למחבת, ושמים בזהירות פרוסת גבינה צהובה על החביתה.
-
03.
מחכים כמה שניות ושמים 3 קוביות בולגרית.
-
04.
מחכים עד שהגבינה נמסה בתוך החביתה.
-
05.
מכבים את האש ושמים את החביתה בצלחת.
הידעת?
ואם רוצים - מגישים לצד גבינה/פרוסות עגבניה/גמבה /מלפפון וכל ירק אחר כרצונכם!
הכנת? כאן מדרגים