מתכון קיש בצל מושקע | השף הלבן

קיש בצל מושקע

מתכון שמתאים למי שבא לו להשקיע

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
קיש בצל

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 120 גרם חמאה קרה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 חלמון
  • 2-3 כפות מים קרים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 700 גרם בצל יבש פרוס
  • כף חרדל
  • כפית דבש
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות קמח
  • 1 כוס חלב
  • שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 200 גרם קשקבל מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבדים: קמח, חמאה, מלח, מוסיפים חלמון ומים. עוטפים ומניחים במקרר למשך שעה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה.

  • 03.

    מחממים במחבת שמן וחמאה ומטגנים בצל. מוסיפים חרדל ודבש. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים 3 כפות קמח. מוסיפים חלב ושמנת ומבשלים 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מסירים מהאש ומצננים, מוסיפים ביצים וגבינות.

  • 05.

    מרפדים תבנית פאי בגודל 26/28 בבצק ושופכים את העיסה על הבצק.

  • 06.

    מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה.

הכנת? כאן מדרגים
(745)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.