מתכון קיש בצל מושקע | השף הלבן

קיש בצל מושקע

מתכון שמתאים למי שבא לו להשקיע

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
קיש בצל

המרכיבים ל10 מנות:

  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 120 גרם חמאה קרה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 חלמון
  • 2-3 כפות מים קרים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 700 גרם בצל יבש פרוס
  • כף חרדל
  • כפית דבש
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות קמח
  • 1 כוס חלב
  • שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 200 גרם קשקבל מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבדים: קמח, חמאה, מלח, מוסיפים חלמון ומים. עוטפים ומניחים במקרר למשך שעה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה.

  • 03.

    מחממים במחבת שמן וחמאה ומטגנים בצל. מוסיפים חרדל ודבש. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים 3 כפות קמח. מוסיפים חלב ושמנת ומבשלים 2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מסירים מהאש ומצננים, מוסיפים ביצים וגבינות.

  • 05.

    מרפדים תבנית פאי בגודל 26/28 בבצק ושופכים את העיסה על הבצק.

  • 06.

    מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה.

הכנת? כאן מדרגים
(745)