קיש בצל מושקע
מתכון שמתאים למי שבא לו להשקיע
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 3/4 1 כוסות קמח
- 120 גרם חמאה קרה
- 1/2 כפית מלח
- 1 חלמון
- 2-3 כפות מים קרים
- 100 גרם חמאה
- 2 כפות שמן
- 700 גרם בצל יבש פרוס
- כף חרדל
- כפית דבש
- מלח, פלפל
- 3 כפות קמח
- 1 כוס חלב
- שמנת מתוקה
- 3 ביצים
- 200 גרם קשקבל מגורדת
הוראות הכנה:
-
01.
מעבדים: קמח, חמאה, מלח, מוסיפים חלמון ומים. עוטפים ומניחים במקרר למשך שעה.
-
02.
מחממים תנור לחום גבוה.
-
03.
מחממים במחבת שמן וחמאה ומטגנים בצל. מוסיפים חרדל ודבש. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים 3 כפות קמח. מוסיפים חלב ושמנת ומבשלים 2 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
מסירים מהאש ומצננים, מוסיפים ביצים וגבינות.
-
05.
מרפדים תבנית פאי בגודל 26/28 בבצק ושופכים את העיסה על הבצק.
-
06.
מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות הפשטידה.
הכנת? כאן מדרגים