מתכון עוגיות מרציפן מרוקאיות | השף הלבן

עוגיות מרציפן מרוקאיות

מתכון אותנטי לעוגיות המרציפן המדהימות של העדה המרוקאית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות מרציפן מרוקאיות

המרכיבים ל 20 מנות:

לבצק:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 600 גרם קמח
למילוי:
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
  • סוכריות צבעוניות לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.

  • 03.

    מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך חצי שעה.  

הכנת? כאן מדרגים
(231)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.