מתכון עוגת קרמבו | השף הלבן

עוגת קרמבו

עוגה מהירת הכנה, טעימה ועשירה, המורכבת מבסיס של עוגת שוקולד, עליו קצפת לבנה ולבסוף קרם שוקולד עשיר. כשפורסים מתגלות השכבות ומתקבל מראה מקסים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו

המרכיבים ל 10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:

לתחתית:
  • 200 גרם שוקולד מריר פרווה
  • 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן
  • כוס סוכר
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
  • 2 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר פרווה
  • חצי כוס קצפת צמיחת פרווה לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

     מכינים את העוגה: ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד, המרגרינה והשמן. מערבבים לקבלת קרם אחיד.

  • 02.

     שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20 על

  • 03.

     אופים בחום של 180 מעלות למשך 35-40 ד', עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים את העוגה ומצננים.

  • 04.

     מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 05.

     ממיסים במיקרו או בסיר קטן את השמנת פרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.

  • 06.

     מורחים על העוגה את הקצפת בנדיבות.

  • 07.

     בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.

  • 08.

     מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(710)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.