מתכון פילה מרלוזה על מצע קישואים | השף הלבן

פילה מרלוזה על מצע קישואים

מנת דגים מצופי קמח ומטוגנים בחמאה, מנה עיקרית (חלבית) משביעה ומומלצת לחובבי דגים, קלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה מרלוזה על מצע קישואים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 יחידות פילה דג מרלוזה "דגי תנובה"
  • כוס קמח לבן
  • 1/4 חבילת חמאה תנובה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 8 קישואים בינוניים חתוכים לרצועות
  • עלי טימין
  • מלח
  • פלפל גרוס טרי
  • מעט מיץ לימון סחוט טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מייבשים את הדגים בעזרת נייר סופג ומקמחים. מנערים את שאריות הקמח ומטגנים בחמאה, שום ומלח 2 דקות מכל צד עד להשחמה. מפזרים מעל הדגים פטרוזיליה קצוצה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    במחבת עם מעט שמן זית, מקפיצים את הקישואים החתוכים עם טיפת מיץ לימון סחוט טרי, שום קצוץ, עלי טימין, מלח ופלפל גרוס טרי.

  • 03.

    הצעת הגשה:להניח לכל סועד על צלחת את הקישואים המוקפצים ועליהן 2 יחידות פילה מרלוזה.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.