פשטידת תרד לפסח
פשטידת תרד עם גבינת פטה מיוחדת לחג הפסח
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 12 מנות:
- 500 גרם תרד שטוף
 - 1/4 ק"ג גבינת פטה
 - 3 בצים גדולות
 - 1/2 כוס קמח מצה
 - 1/2 כוס אגוזים שבורים
 - 1 כוס תירס מקופסא או קפוא
 - סלסלת פטריות שמפניון
 - עשבי תיבול שונים
 - פלפל לבן
 - זעתר טחון
 - מלח
 
									לציפוי:
								
															- ביצה
 - שמשום
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
את התרד השטוף מעבירים לסיר עם מים רתוחים למשך 3 דקות. מוציאים, מסננים נוזלים ומצננים.
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
מערבבים את הבצים, הקמח מצה, גבינת פטה, אגוזים, תירס ופטריות שטופות וחתוכות לפרוסות דקות.
 - 
								03.
								
מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול.
 - 
								04.
								
משמנים תבנית פיירקס (כל גודל מתאים) ויוצקים אליה את התערובת.
 - 
								05.
								
מערבבים ביצה עם שמשום ושופכים מעל.
 - 
								06.
								
אופים בחום בינוני עד להזהבה.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

