מתכון ראגו פטריות על טוסט בחמאה | השף הלבן

ראגו פטריות על טוסט בחמאה

מנה מושלמת לארוחת ערב משפחתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראגו פטריות על טוסט בחמאה

המרכיבים למנות 8:

  • 8 פרוסות חלה בעובי 2 ס"מ
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון
  • 1 סלסלה פטריות יער
  • 1 סלסלה פטריות פורטובלו
  • 2 מכלי שמנת מתוקה לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • מעט חמאה למריחה וטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את פרוסות החלה בחמאה ואופים קלות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד השחמה.

  • 02.

    את הפטריות חותכים לרבעים או שמיניות תלוי בגודל הפטריה.

  • 03.

    מחממים מחבת עמוק וממיסים מאט חמאה מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות. מערבבים ומתבלים במעט מלח.

  • 04.

    יוצקים את החלב ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים את השמנת מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם.

  • 06.

    מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט הרוטב מוכן כאשר השמנת מסמיכה.

  • 07.

    להגשה: מניחים כל טוסט על צלחת הגשה ויוצקים מהרוטב, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה היטב או צנובר קלוי.  

הכנת? כאן מדרגים
(59)