המרכיבים ל 4 מנות:
- 80 גרם חמאת תנובה
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 5 כרישות בינוניות פרוסות (רק החלק הלבן )
- מלח
- פלפל לבן
- 2 כפות קמח
- 6 כוסות מרק ירקות צח
- 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
- סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
- 1 כף שמן
- עירית קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר כבד חמאה ושמן זית מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על להבה בינונית 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
טיימר מופעל
-
02.
מתבלים במלח ובפלפל מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את המרק הצח מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. מרסקים את תכולת הסיר במעבד מזון ידני.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את השמנת מביאים לסף רתיחה טועמים ומשפרים תיבול, מטגנים את הפטריות בכף שמן זית עד להזהבה.
-
04.
מחלקים את המרק לצלחות אישיות מעטרים בפטריות מטוגנות ועירית ומגישים עם לחם תירס ופרמזן.
הכנת? כאן מדרגים