מתכון אסאדו בגריל | השף הלבן

אסאדו בגריל

בשר אסאדו על האש בתבלינים ורוטב מזרח תיכוני ליום העצמאות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אסאדו בגריל

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 3 שיני שום כתושות
  • כף ג’ינג’ר/זנגביל טרי מגורר (או כפית ג’ינג’ר/זנגביל יבש טחון)
  • נתח אסאדו "אדום אדום" 1.5 ק"ג
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן תירס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את כל המצרכים למשחה.

  • 02.

      מורחים ומשרים את הבשר לפחות 12 שעות במשחה, אפשר עד 3 ימים.

  • 03.

    צולים קרוב לפחמים כך שהבשר יסגר ולאחר מכן מרחיקים את הרשת מהגחלים או סוגרים במכסה את הגריל.

  • 04.

     צולים את הבשר באיטיות (למשך 4 שעות לפחות, כמו בדרום אמריקה) מדי פעם מושחים במשרה. מומלץ להכין את הבשר בגריל לפחות 3 שעות לפני האכילה.

הכנת? כאן מדרגים
(146)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.