חזה עוף עם פירה
מנה מושלמת וטעימה לכל ארוחה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנות 4:
- 1 שקית לקט למרק כתום מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
- 2 שיני שום שלמות מקולפות
- שמן קנולה
- אגוז מוסקט טחון
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס עירית קצוצה
- 4 חזות עוף (250 גרם כל אחד)
הוראות הכנה:
-
01.
מפזרים את הלקט והשום על מגש אפיה מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ל-15 דקות. מוציאים מהתנור.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול וטוחנים לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצורבים במחבת פסים חמה ומשומנת כ-4 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
טיימר מופעל
-
04.
מחממים את הפירה, מוסיפים חלק מעשבי התיבול ומערבבים.
-
05.
חותכים כל חזה עוף ל-5 פרוסות לרוחב, מניחים מעל הפירה ומפזרים את יתרת עשבי התיבול.
הכנת? כאן מדרגים