מתכון חזה עוף עם פירה | השף הלבן

חזה עוף עם פירה

מנה מושלמת וטעימה לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף עם פירה

המרכיבים ל מנות 4:

  • 1 שקית לקט למרק כתום מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
  • 2 שיני שום שלמות מקולפות
  • שמן קנולה
  • אגוז מוסקט טחון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
  • 4 חזות עוף (250 גרם כל אחד)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים את הלקט והשום על מגש אפיה מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ל-15 דקות. מוציאים מהתנור.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול וטוחנים לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצורבים במחבת פסים חמה ומשומנת כ-4 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    מחממים את הפירה, מוסיפים חלק מעשבי התיבול ומערבבים.

  • 05.

    חותכים כל חזה עוף ל-5 פרוסות לרוחב, מניחים מעל הפירה ומפזרים את יתרת עשבי התיבול.

הכנת? כאן מדרגים
(73)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.