מתכון סופלה שוקולד עם רוטב תותים | השף הלבן

סופלה שוקולד עם רוטב תותים

סופלה שוקולד נמס בתוספת רוטב תותים

מאת: ג׳ני נחמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופלה שוקולד עם רוטב תותים

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 4 חלמונים
  • 1 ביצה
  • 40 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 60 גרם שמן קנולה, ניתן להשתמש באפיון בטעם חמאה
  • 40 גרם מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • 2 כפות קמח רגיל או קמח מצה בפסח או קמח ללא גלוטן
  • 300 גרם תותים ולמי שרוצה גרסה ״ שמנה ״ ניתן להוסיף שמנת להקצפה חלבית או פרווה
לרוטב:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את החלמונים, הביצה, הסוכר והמלח לקצף תפוח ואוורירי.

  • 02.

    את השוקולד ממיסים בכוס במיקרוגל ומוסיפים מיץ תפוזים ושמן.

  • 03.

    מוסיפים את תערובת השוקולד המומס אל קצף הביצים תוך כדי הקצפה. מוסיפים 2 כפות מהקמח, ומעבירים לתבניות אישיות.

  • 04.

    אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    לרוטב: טוחנים את התתים במעבד מזון או בכותש קרח. ניתן להקציף עם שמנת פרווה או חלבית. מגישים את העוגות חמות עם רוטב תותים מעל בנדיבות ורצוי מקורר.

הכנת? כאן מדרגים
(77)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.