פסטה פטריות ואספרגוס ברוטב שמנת וגבינת פרמז'ן
מתכון פסטה לא שגרתי. גוונו את הפסטה שלכם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 500 גרם פסטה מסוג ספגטיני או טאלייטלה
לרוטב
- 60 גרם חמאה
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות
- 2 צרורות אספרגוס
- 1/3 כוס יין לבן יבש
- מלח
- 1 מכל שמנת מתוקה
- 5 שיני שום כתושות
להגשה
- 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 צרור עירית קצוצה
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן במקביל מכינים את הרוטב. ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות. חותכים מהאספרגוס את התפרחות ( השליש העליון ) ומוסיפים למחבת. מוסיפים את היין ומבשלים על להבה גבוהה עד שיתאדה.
טיימר מופעל
-
02.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את השמנת והשום ומבשלים עד שתסמיך. מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות ויוצקים מעל מעט מהרוטב. זורים גבינת פרמזן ועירית קצוצה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים