פסטה פטריות ואספרגוס ברוטב שמנת וגבינת פרמז'ן

מתכון פסטה לא שגרתי. גוונו את הפסטה שלכם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה פטריות ואספרגוס ברוטב שמנת וגבינת פרמז'ן

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 500 גרם פסטה מסוג ספגטיני או טאלייטלה
לרוטב
  • 60 גרם חמאה
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות
  • 2 צרורות אספרגוס
  • 1/3 כוס יין לבן יבש
  • מלח
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 5 שיני שום כתושות
להגשה
  • 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 צרור עירית קצוצה
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן במקביל מכינים את הרוטב. ממיסים במחבת את החמאה מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות. חותכים מהאספרגוס את התפרחות ( השליש העליון ) ומוסיפים למחבת. מוסיפים את היין ומבשלים על להבה גבוהה עד שיתאדה.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 02.

    מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את השמנת והשום ומבשלים עד שתסמיך. מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות ויוצקים מעל מעט מהרוטב. זורים גבינת פרמזן ועירית קצוצה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(349)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.