המרכיבים ל4 מנות:
- 75 גרם חמאה
- 2 בצלים פרוסים דק
- 800 גרם תפרחות ברוקולי קפוא
- מיכל שמנת מתוקה של השף הלבן
- 1/4 כוס שמן זית
- סלסלת פטריות שמפניון קטנות קצוצות גס
- מלח
- פלפל
- 5 שיני שום קצוצים
- 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
- 6 כפות פירורי לחם מתובלים בשום
- 3 ביצים קשות קצוצות
- 2 כפות תערובת עשבי תיבול איטלקית בנוסח טוסקנה או טימין
- חבילת ספגטי של פסטה ברילה (מומלץ פסטה ברילה)
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן.
-
02.
מפשירים את הברוקולי תחת מי ברז ומניחים במחבת יבשה למשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מחלקים את הברוקלי לפרחים בגודל אחיד.
-
04.
ממיסים 50 גרם חמאה ורבע כוס שמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל לפני שהמחבת לוהטת, מאדים במשך 2 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ו-4 שיני שום ל-3 דקות נוספות, מתבלים במלח, פלפל ובתערובת עשבי תיבול.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים את הברוקולי והשמנת למחבת וממשיכים לטגן במשך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
במחבת נוספת ממיסים את יתרת החמאה, מוסיפים את השום שנותר ואת פירורי הלחם ומטגנים קלות.
-
07.
מסננים את הפסטה ומניחים בקערה יחד עם תערובת הברוקולי. מפזרים מעל ביצים, פירורי לחם וגבינה. ניתן להכניס את המנה לתנור ל-20 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים