פשטידת בצל ללא קמח
פשטידת בצל ללא קמח – מתאימה גם לחולי צליאק
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 16 מנות:
- 10 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לרצועות דקות.
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 כוס שיבולת שועל
- 4 ביצים טרופות
- 1 כף מרק בצל
- מלח
- פלפל שחור
- מעט חמאה לשימון התבנית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
-
02.
מערבבים הבצלים, הביצים, חצי מכמות פתיתי הפרמזן אבקת המרק והתבלינים, עד שכל החומרים מתחברים. מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב.
-
03.
משמנים תבנית פיירקס מלבנית, יוצקים אליה את התערובת, מפזרים מעליה את שארית פתיתי הפרמזן ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי.
טיימר מופעל
-
04.
מגישים חם. הערה: זו פשטידה רכה מאוד אך טעימה להפליא ומתאימה גם לילדים
הכנת? כאן מדרגים