מתכון כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי | השף הלבן

כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

מאת: עדי בן - עמי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרוב צלוי בתנור בתיבול מזרחי

המרכיבים ל4 מנות:

  • כרוב לבן חתוך גס
  • 1 כף שמן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • פפריקה חריפה (לפי הטעם)
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • 3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתבלים את הכרוב בתבלינים ובכף שמן.

  • 02.

    מעבירים לתבנית. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר למשך 20 עד 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

     לאחר מכן, צולים מעט את הכרוב לקבלת מרקם פריך וקראנצ'י.  

הכנת? כאן מדרגים
(6)