בראוניז מעולים
בראוניז מעולים כמו של המקצוענים – פריכים מבחוץ ולחים מבפנים. ראו הוזהרתם! אי אפשר לעמוד בפניהם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות / תבנית מלבנית 20X30:
- 200 גרם שוקולד מינימום 60% קקאו (עדיף עם אגוזים/שקדים שבורים בפנים)
- 1 כף קקאו
- 200 גרם חמאה
- 4 ביצים
- 2 כפות של קורנפלור
- כף גדושה של סוכר חום
- כף ליקר בטעם שוקולד
- חצי לימון סחוט
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר ממיסים שוקולד עם חמאה.
-
02.
טורפים ביצים בקערה נפרדת. מוסיפיםאת 2 כפות הקורנפלור ומערבבים היטב.
-
03.
לשוקולד המומס מוסיפים כף סוכר, קקאו, ליקר וחצי לימון סחוט, מערבבים היטב ובעדינות.
-
04.
מוסיפים בהדרגה את הביצים הטרופות.
-
05.
מחממים תנור ב-180 מעלות ולהכניס לתוכה תבנית גדולה עם מים (בתוכה תשב התבנית של העוגה בזמן האפיה)
-
06.
להעביר את כל התערובת לתבנית אפייה ולאפות 20 דקות בתוך אמבט המים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים