לזניית גבינות
לזניית גבינות, לזניה חלבית לזניה מיוחדות וטעימה של השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 2 קוטג' תנובה
- 4 כפות רסק עגבניות
- 2 ביצים
- 2 כפיות אורגנו מיובש (אפשר פחות)
- קורט מלח
- פתיתי גבינה צהובה/ פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- דפי לזניה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המצרכים מלבד הגבינ"צ , משמנים מעט תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .
-
02.
מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה, שוב בלילה.
-
03.
מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות. לאחר כ -30 דקות מורידים את הניר ומשחימים מעט כ -10 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מפזרים את הגבינ"צ וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה. מצננים כ 10-15 דקות ומגישים.
טיימר מופעל
-
05.
ניתן בקלות להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות.
-
06.
ניתן לשדרג עם שאריות של גבינות, לבנה, פרמזן מגורדת , עמק.
הכנת? כאן מדרגים