מתכון תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן

תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים בתנור עם שמנת חמוצה וגבינת פרמזן. תוספת חלבית, טעימה ומנחמת לכל ארוחה

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת חמוצה ופרמזן

המרכיבים ל6:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים וקלופים
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 9% אוריגינל של תנובה
  • 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת קולקשן
  • מלח
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את תפוחי האדמה במי מלח רותחים כ 5-8 דקות ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מערבבים בקערהאת השמנת והתבלינים. מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה ומערבבים.

  • 03.

    מעבירים את תפוחי האדמה והשמנת לכלי חסין אש ואופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 04.

    מפזרים את פתיתי הפרמזן ומקרימים 5 דקות בתנור בחום עליון של 220 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1368)