מתכון פסטה עם גבינה צהובה | השף הלבן

פסטה עם גבינה צהובה

פסטה עם גבינה צהובה – טעימה, פשוטה ומהירה להכנה

מאת: חמדה שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם גבינה צהובה

המרכיבים ל מנות 4:

  • 1 חבילת פסטה ברילה
  • 1 קופסת פטריות
  • 1 קופסת שמנת מתוקה לבישול השף הלבן
  • מלח
  • 2 כפות קמח
  • אגוז מוסקט
  • 1 כף שמן
  • 100 גרם גבינה צהובה - פתיתים מיוחדים לפיצה קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

     מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן. לאחר הבישול מסננים.

  • 02.

     מחממים את השמן ומוסיפים קמח ואגוז מוסקט.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות עם הנוזלים ואת השמנת המתוקה.

  • 04.

    מבשלים 5 דקות תוך כדי עירבוב ומוסיפים מלח לפי הטעם.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    להגשה: צלחת פסטה+2 כפות רוטב ומעליהן מפזרים פתיתי גבינה צהובה.

הכנת? כאן מדרגים
(52)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.