פשטידת פטריות
כל מה שדרוש לארוחה בריאה: פשטידת פטריות המספקת לגוף חלבונים, פחמימות, סיבים תזונתיים וויטמינים, בהכנה מהירה שכל אחד יכול להכין
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8-6 מנות:
- 1 שקית פטריות חתוכות מוקפאות סנפרוסט (600 גרם)
- 1/3 שקית בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט (200 גרם)
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) תנובה
- 3/4 כוס גבינת עמק, מגוררת תנובה
- 4 ביצים
- 3 כפות קמח
- 4 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות
- פלפל לבן
- 1/4 כפית שטוחה אגוז מוסקט
- 4 כפות בצל ירוק, פרוס לטבעות
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
02.
מוסיפים את השום ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים על להבה גבוהה 12-10 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים