פסטה שמנת פטריות – רוטב אלפרדו קלאסי | השף הלבן

פסטה שמנת פטריות

לא תאמינו כמה פשוט לשדרג את הפסטה שלכם – מתכון של פסטה שמנת פטריות, מנה טעימה לארוחה משביעה עם פטריות טריות, שמנת וחלב

מאת: אורטל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת פטריות

המרכיבים ל5 מנות:

  • 500 גרם פסטה/ ספגטי
  • 250 מ"ל שמנת לבישול /מתוקה השף הלבן
  • פטריות טריות או שימורים מה שאוהבים חתוכות
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 25 גרם חמאת תנובה
  • כוס חלב 3% תנובה
  • 2.5 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה כ-8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום הקצוץ, כוס חלב, שמנת ופטריות.

  • 03.

     בכוס עם מים חמים ממיסים את אבקת מרק הפטריות. שופכים לסיר ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עוד קצת עד שהרוטב מסמיך. 

  • 04.

    מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(565)