פסטה שמנת פטריות – רוטב אלפרדו קלאסי | השף הלבן

פסטה שמנת פטריות

לא תאמינו כמה פשוט לשדרג את הפסטה שלכם – מתכון של פסטה שמנת פטריות, מנה טעימה לארוחה משביעה עם פטריות טריות, שמנת וחלב

מאת: אורטל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת פטריות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 500 גרם פסטה/ ספגטי
  • 250 מ"ל שמנת לבישול /מתוקה השף הלבן
  • פטריות טריות או שימורים מה שאוהבים חתוכות
  • בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 25 גרם חמאת תנובה
  • כוס חלב 3% תנובה
  • 2.5 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה כ-8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 02.

    מחממים בסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום הקצוץ, כוס חלב, שמנת ופטריות.

  • 03.

     בכוס עם מים חמים ממיסים את אבקת מרק הפטריות. שופכים לסיר ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עוד קצת עד שהרוטב מסמיך. 

  • 04.

    מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(569)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.