מתכון סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח | השף הלבן

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח

מנה מושקעת מפנקת

מאת: שרון זרחיה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח

המרכיבים ל 10 מנות:

לסופלה:
  • 300 גרם שוקולד מריר "כרמית"
  • 1 כוס קמח מצה מנופה
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
לציפוי השוקולד:
  • 200 גרם שוקולד מריר "כרמית"
  • 1 שמנת עמידה לקצפת "השף הלבן"
  • 3 כפות קוניאק

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הסופלה: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

  • 02.

    ממיסים בקערה מעל סיר מים רותחים את השוקולד והחמאה.

  • 03.

    מוסיפים כוס סוכר ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את חמשת הביצים וכוס קמח המצה ומערבבים את התערובת.

  • 05.

    יוצקים את התערובת לתבניות האישיות ואופים כ-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 06.

    הכנת ציפוי שוקולד: ממיסים את השוקולד המריר מעל מים רותחים ומוסיפים את השמנת לשוקולד המומס,

  • 07.

    מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

  • 08.

    מוסיפים 3 כפות קוניאק ומערבבים. יוצקים מעל הסופלה החם.

  • 09.

    ניתן להגיש עם כדור גלידה או עם פירות חתוכים (כמו תותים).

הכנת? כאן מדרגים
(584)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.