מתכון פתיתים בגבינות ושמנת | השף הלבן

פתיתים בגבינות ושמנת

הפתיתים המוכרים בגרסה חלבית ועשירה

מאת: קורל וקנין
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פתיתים בגבינות ושמנת

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1/4 חבילת פתיתים עגולים
  • 4 פרוסות גבינה צהובה
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מטגנים את הפתיתים במעט שמן למשך כמה שניות עד שמשחימים מעט.

  • 03.

    מוסיפים מים חמים ומלח, ומכסים את הסיר עד להגעת ספיגת המים בפתיתים, ועד שהפתיתים מוכנים (לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה).

  • 04.

    כאשר הפתיתים מוכנים ואין יותר מים בסיר מכבים את האש וחותכים לתוך הסיר את פרוסות הגבינה הצהובה. סוגרים את הסיר במכסה והגבינה נמסה. לאחר דקה או שתיים פותחים את הסיר מערבבים ומוסיפים את השמנת (אם נראה שהכמות של השמנת גדולה מדי אפשר להוסיף רק חצי) סוגרים את הסיר לדקה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(230)