מיני קישים מעולים בטעמי קישואים וגבינה או כרישה | השף הלבן

מיני קישים מעולים (ללא קמח) 

קישים טעימים ומושקעים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני קיש

המרכיבים ל 10 מנות:

מיני קיש קישואים וגבינה:
  • 6 קישואים עם הקליפה
  • 3 כפות נענע קצוצה
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת "פיראוס"
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת "פיראוס"
  • 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • מלח ופלפל שחור גרוס
ביס כרישה:
  • 3 גבעולי כרישה, קצוצים דק
  • 30 גרם חמאה "תנובה"
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורר טרי
  • 100 גרם גבינת קשקבל עיזים מגוררת "תנובה"
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת "פיראוס"
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת קולקשן
  • 3 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • עלי טימין מ-3 גבעולים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מיני קיש קישואים וגבינה: מגרדים את הקישואים בפומפייה (או במעבד מזון), ממליחים מעט, מעמידים במסננת ואחרי 10 דקות סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

     מוסיפים נענע, ביצים וגבינות, מתבלים בפלפל שחור ומעט מלח ומערבבים.יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית הסיליקון ואופים 20-15 דקות או עד שהקישים יציבים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

     ביס כרישה: מאדים את הכרישות בחמאה כ-3 דקות ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. מערבבים את הכרישה המאודה עם יתר החומרים ומערבבים היטב. מצננים. מחממים תנור ל-180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    ממלאים תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים בתערובת בעזרת כף. אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות ומוזהבות.

הכנת? כאן מדרגים
(366)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.