מק אנד צ'יז גלילי | השף הלבן

מק אנד צ'יז גלילי

מנת הילדות של קורין בגרסת שבועות: מקרוני עטוף בחמאה ומעליו גבינת פטה, עגבניות שרי וזיתים. גרסה קצת שונה למק אנד צ'יז, ששמה דגש על טעמים טריים ורעננים

מאת: קורין גדעון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מק אנד צ'יז גלילי
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל6 מנות:

לרכישה >>
  • 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס" מפוררת
  • 1 חבילת ספגטי
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר עמוק מרתיחים מים עם כף מלח.

  • 02.

    מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות יצרן.

  • 03.

    מסננים את הספגטי לאחר הבישול ומעבירים לקערת ההגשה בעודו חם.

  • 04.

    מוסיפים את חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין ועוטפת את הספגטי.

  • 05.

    מפוררים מעל הספגטי את גבינת הפטה, מפזרים זיתים ועגבניות שרי ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)