שווארמה דג
רוצים לשדרג את ארוחת הצהריים? קבלו מתכון לשווארמה דג זריזה וטעימה במיוחד: חותכים פילה דניס לרצועות, מטגנים עם בצל ותבלינים – ומכניסים לפיתה. הכי קל שיש
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נטע ליבנה
עיצוב: נטע ליבנה
המרכיבים ל 4 מנות:
- ½ כוס מים
- 2 בצלים גדולים
- 3 כפות שמן זית
- 1 ו-½ כפות תבלין גריל דג
- 1 פילה דניס "דגי תנובה" מופשר לפי הוראות היצרן
- חופן עשבי תיבול טריים (פטרוזליה / כוסברה)
להגשה:
- פיתות
- טחינה
- סלט קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הדג לרצועות
-
02.
מחממים את המחבת היטב, מוסיפים את הבצל ומאדים עם מים ושמן כמה דקות עד להזהבה.
-
03.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
-
04.
מוסיפים את רצועות הדג ומקפיצים ממש כמה דקות
-
05.
מגישים חם בפיתה עם טחינה וסלט קצוץ
-
06.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים