קארי הודי עם קרם קוקוס וטופו
המתכון שיגרום לכם להתאהב בטופו! אין כמו מנת קארי הודי מהירה וטעימה כשיורד גשם בחוץ. אפשר להכין אותה לצהריים, ערב ואפילו לקחת לעבודה
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל3 מנות:
קארי:
- ¼ כוס שמן
- 1 בצל קצוץ
- 1 חבילה (300 גרם) טופו בטעם טבעי "ALTERNATIVE" חתוך לקוביות
- 100 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט"
- 2 כפות אבקת קארי
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית כמון
- מלח לפי הטעם
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס קרם קוקוס
להגשה:
- אורז לבן מבושל
- כוסברה קצוצה לקישוט
גודל תבנית: מחבת רחבה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת רחבה על אש בינונית
-
02.
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה
-
03.
מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהן צרובות וזהובות
-
04.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
-
05.
מוסיפים רסק עגבניות וקרם קוקוס ומבשלים במשך 10 דקות. חשוב לערבב מידי פעם
טיימר מופעל
-
06.
בצלחת ההגשה
-
07.
מניחים שכבת אורז ומעליה את הקארי.
-
08.
מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים חם
-
09.
בתאבון!
הידעת?
טיפ: במידה ולא השתמשתם בכל חבילת הטופו, ניתן לאחסן את הטופו בקופסה אטומה עם במים במקרר כדי לשמור על טריותו
הכנת? כאן מדרגים