סשימי ישראלי
הגרסה הישראלית של תומס זוהר ממשחקי השף ברשת 13 לסשימי עם בר ים פרוס, לאבנה-מסקרפונה, סלט ישראלי קצוץ וקרוסטיני זעתר
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

צילום: משחקי השף (רשת 13)
עיצוב: משחקי השף (רשת 13)
המרכיבים ל מנה אחת:
- 50 גרם מסקרפונה "COLLECTION"
- 50 גרם לאבנה "פיראוס"
- 60 גרם סשימי בר ים
- עגבניה קצוצה
- מלפפון קצוץ
- 1/2 בצל לבן קצוץ
- פלפל ירוק חריף קצוץ
- כפית זעתר יבש
- ג'בטה אחת
- 100 מ"ל שמן זית
- 4 יחידות בייבי סורל או כוסברה
- 100 מ"ל מיץ לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הלאבנה והמסקרפונה
-
02.
בקערה
-
03.
בקערה נפרדת שמים את כל הירקות קצוצים ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח
-
04.
מחממים תנור ל-170 מעלות
-
05.
פורסים את הג'בטה לקרוסטיני, מורחים שמן זית, מלח וזעתר ואופים כ-10 דק' עד הזהבה
-
06.
סמוך להגשה פורסים את הסשימי ומגישים.
-
07.
הרכבת המנה: מורחים את הלאבנה-מסקרפונה על הצלחת, מניחים קבוצות קטנות של סלט קצוץ, על כל אחד חתיכת דג נא, ומלמעלה קרוסטני ובייבי סורל. סוחטים עגבניה מלמעלה, מפזרים קצת זעתר מגישים
הכנת? כאן מדרגים