סשימי ישראלי | השף הלבן

סשימי ישראלי

הגרסה הישראלית של תומס זוהר ממשחקי השף ברשת 13 לסשימי עם בר ים פרוס, לאבנה-מסקרפונה, סלט ישראלי קצוץ וקרוסטיני זעתר

מאת: תומס זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סשימי ישראלי
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 50 גרם מסקרפונה "COLLECTION"
  • 50 גרם לאבנה "פיראוס"
  • 60 גרם סשימי בר ים
  • עגבניה קצוצה
  • מלפפון קצוץ
  • 1/2 בצל לבן קצוץ
  • פלפל ירוק חריף קצוץ
  • כפית זעתר יבש
  • ג'בטה אחת
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 4 יחידות בייבי סורל או כוסברה
  • 100 מ"ל מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הלאבנה והמסקרפונה

  • 02.

    בקערה

  • 03.

    בקערה נפרדת שמים את כל הירקות קצוצים ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח

  • 04.

    מחממים תנור ל-170 מעלות

  • 05.

    פורסים את הג'בטה לקרוסטיני, מורחים שמן זית, מלח וזעתר ואופים כ-10 דק' עד הזהבה

  • 06.

    סמוך להגשה פורסים את הסשימי ומגישים.

  • 07.

    הרכבת המנה: מורחים את הלאבנה-מסקרפונה על הצלחת, מניחים קבוצות קטנות של סלט קצוץ, על כל אחד חתיכת דג נא, ומלמעלה קרוסטני ובייבי סורל. סוחטים עגבניה מלמעלה, מפזרים קצת זעתר מגישים

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.