נאצ'וס גבינה עם סלסת עגבניות
נאצ'וס שמכינים מגבינה? קראתם נכון! קבלו מתכון לנאצ'וס שמכינים ממרכיב אחד בלבד: פתיתי טל העמק. ואפילו סידרנו לכם גם מתכון לסלסה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל8-10 יחידות נאצ'וס:
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי טל העמק
- שדרוג: 50 גרם פרמג'יאנו רג'יאנו מגורדת "collection"
לסלסה:
- 2 עגבניות גדולות חתוכות דק
- שמן זית
- עשבי תיבול טריים קצוצים: טימין / בזיליקום
- מלח ופלפל
- צ'ילי חריף קצוץ
- מיץ לימון
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים עליה ערימות של פתיתי גבינה במרווחים גדולים
-
02.
אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שהגבינה מקבלת גוון זהוב כהה.
-
03.
מוציאים מהתנור ומצננים בטמפ' החדר
-
04.
להכנת הסלסה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים
-
05.
מגישים את הנאצ'וס עם הסלסה.
-
06.
בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים