נאצ'וס גבינה עם סלסת עגבניות | השף הלבן

נאצ'וס גבינה עם סלסת עגבניות

נאצ'וס שמכינים מגבינה? קראתם נכון! קבלו מתכון לנאצ'וס שמכינים ממרכיב אחד בלבד: פתיתי טל העמק. ואפילו סידרנו לכם גם מתכון לסלסה

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נאצ'וס גבינה עם סלסת עגבניות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל8-10 יחידות נאצ'וס:

  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי טל העמק
  • שדרוג: 50 גרם פרמג'יאנו רג'יאנו מגורדת "collection"
לסלסה:
  • 2 עגבניות גדולות חתוכות דק
  • שמן זית
  • עשבי תיבול טריים קצוצים: טימין / בזיליקום
  • מלח ופלפל
  • צ'ילי חריף קצוץ
  • מיץ לימון
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומסדרים עליה ערימות של פתיתי גבינה במרווחים גדולים

  • 02.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שהגבינה מקבלת גוון זהוב כהה.

  • 03.

    מוציאים מהתנור ומצננים בטמפ' החדר

  • 04.

    להכנת הסלסה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים

  • 05.

    מגישים את הנאצ'וס עם הסלסה.

  • 06.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(11)