קסטה ביתית של מירי כהן
מירי כהן הכינה קסטה מושלמת עם שמנת להקצפה של השף הלבן ושברה את הרשת. מתכון שאתם פשוט חייבים לנסות גם
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מירי כהן
עיצוב: מירי כהן
המרכיבים ל9 יחידות:
- 16 ביסקוויטים לקסטה
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 שקית אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 2/3 כוס מים
- 2 כפות סוכר וניל
לקישוט:
- טבלת שוקולד חלב או מריר
גודל תבנית: תבנית מלבנית סטנדרטית
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים שמנת להקצפה יחד עם פודינג וסוכר וניל עד למרקם יציב.
-
02.
מסדרים 9 ביסקוויטים בתחתית התבנית, יוצקים מעל את קרם הוניל ומסדרים מעל 9 ביסקוויטים נוספים.
-
03.
מכניסים לפריזר ל-4 שעות לפחות.
-
04.
*לקישוט לפני ההגשה: מחממים קוביות שוקולד כ-30 שניות במיקרוגל ושופכים מעל הקסטה.
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים