עוגת שיבולת שועל (BAKED OATS) ודובדבנים - ינאי | השף הלבן

עוגת שיבולת שועל (BAKED OATS) עם דובדבנים

הטרנד שכבש את הטיקטוק העולמי: סוג-של דייסת שיבולת שועל שכשאופים אותה היא הופכת לעוגה! אנחנו שדרגנו אותה עם דובדבנים, קוקוס ופקאנים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שיבולת שועל עם דובדבנים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 כוסות דובדבן מתוק קפוא "סנפרוסט"
  • 1 ו-3/4 כוסות שיבולת שועל עבה
  • 1/2 כוס קוקוס טחון
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס סוכר חום בהיר
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
להגשה:
  • אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או תבנית מלבנית

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר טורפים יחד את הסוכר והחמאה לתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומקציפים שוב.

  • 02.

    בקערה נפרדת מערבבים קמח תופח, שיבולת שועל, קינמון, רבע כוס פקאן קצוץ וקוקוס.

  • 03.

    מקפלים את תערובת חומרי הגלם היבשים עם העיסה ומוסיפים את הדובדבנים - משאירים בצד רבע כוס.

  • 04.

    מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה, מפזרים מעל את הדובדבנים שנותרו ואת רבע כוס הפקאן הקצוץ.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ 25-30 דקות, מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.