טראפלס גבינה ופירורים - מתכון קינוח מאת נטלי לוין | השף הלבן

מתכון לטראפלס גבינה לבנה ופירורים

אכלתם פעם עוגת גבינה ופירורים בצורת כדורים? קבלו את המתכון הבא: טראפלס גבינה ופירורים מיוחדים וקלים להכנה של נטלי לוין שאפשר להכין כשהאורחים כבר בדרך

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס גבינה ופירורים
צילום: אפיק גבאי (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 15-20 יחידות:

לטראפלס:
  • 150 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
  • 40 גרם (4 כפות) אבקת סוכר
  • 10 גרם (1 כף) אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן
לקישוט:
  • פירורי ביסקוויטים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים ביסקוויטים בשקית נסגרת ושוברים לפירורים דקים.

  • 02.

    בקערה גדולה שמים אבקת סוכר, גבינה ווניל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

  • 04.

    מגלגלים כדורים בידיים ומניחים על גבי מגש עם נייר אפייה.

  • 05.

    מקפיאים ל-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.

  • 07.

    ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.

  • 08.

    טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.

  • 09.

    מפזרים פירורי ביסקוויטים בחלק העליון ומקפיאים ל-10 דקות להתייצבות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 10.

    מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(18)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.