משה בתיבה – מאפה ביתי קליל וטעים | השף הלבן

משה בתיבה קליל וטעים

מאפה משה בתיבה ביתי יכול לשמש כפתרון נהדר לארוחה קלילה וטעימה. סידרנו לכם מתכון מהיר וקל להכנה, שמומלץ להכין יחד עם הילדים בבית!

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
משה בתיבה
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 12:

  • 1 חבילת בצק עלים
  • 1 אריזת נקניקיות עוף "טירת צבי" (400 גרם)
להברשה:
  • 1 ביצה
  • שומשום
  • מלח – לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את בצק העלים לילה במקרר או כשעה בטמפרטורת החדר.

  • 02.

    מחממים תנור ל – 180 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 03.

    פורסים בזהירות את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים רצועות לרוחב הבצק בעובי של כסנטימטר. 

  • 04.

    מלפפים את הבצק סביב הנקניקיה ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 

  • 05.

    בעזרת מזלג טורפים את הביצה ומברישים עם מברשת כל משה בתיבה.

  • 06.

    מפזרים מעט שומשום ומלח אם רוצים. 

  • 07.

    אופים כ – 20-25 דקות או עד שהבצק מזהיב מכל הצדדים. 

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.