צ'יפס אפוי עם עשבי תיבול, שום ופרמזן – מתכון ממכר | השף הלבן

צ'יפס אפוי עם עשבי תיבול, שום ופרמזן

מתכון של דור משה לתוספת טעימה ומושחתת שתשנה את כל מה שידעתם על תפוחי אדמה בתנור- צ'יפס פריך וקירספי מתובל וממכר!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צ'יפס אפוי עם עשבי תיבול, שום ופרמזן
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים למקלות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כף אורגנו טרי קצוץ דק
  • שן שום כתושה
  • 4 כפות פתיתי גבע-פרמזן קולקשן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 190º ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערה קטנה מערבבים את הפטרוזיליה, האורגנו והשום.

  • 03.

    בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן זית, מלח ופלפל. מעברים לתבנית המרופדת בנייר האפייה.

  • 04.

    אופים את תפוחי האדמה כשעה- שעה ורבע, עד שהם זהובים ואפויים לחלוטין.

  • 05.

    מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים את תערובת עשבי התיבול. בעזרת שתי כפות ובזהירות מערבבים היטב את עשבי התיבול אל תוך הצ'יפס.

  • 06.

    מפזרים מעל את הפרמזן המגורד ומחזירים לתנור ל-3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.