פוקצ'ת גבינות - מתכון קל ומנצח לאירוח! | השף הלבן

פוקצ'ה גבינות

פוקצ'ה מנצחת קלה להכנה שמשתלבת מעולה עם גבינות ופלפלים. מנה מדהימה לארוחת בוקר מפנקת ואפילו אירוח.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
פוקצ'ת גבינות
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 3 פוקצ'ות:

לפוקצ'ה:
  • 1/2 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כף גדושה שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 3 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס מים+ שמן לשימון הקערה
מעל הפוקצ'ה:
  • 5-10 פלפלונים חצויים ונקיים מגרעינים
  • 1/2 חבילת פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/2 חבילת קצ'קבל (גלעד) "תנובה" חתוכה לפרוסות
  • כף רוזמרין/ טימין.

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הפוקצ'ה מלבד המלח ומעבדים 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד עוד 2-3 דקות עד שנוצר בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.

  • 04.

    מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.

  • 05.

    הופכים את תבנית התנור, מרפדים בנייר אפייה ויוצרים מכל חלק של בצק פוקצ'ה, מניחים את הפוקצ'ות על נייר האפייה.

  • 06.

    מתפיחים עוד 45 דקות ובינתיים מחממים תנור ל- 200 מעלות בתוכנית "גריל".

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 07.

    מסדרים מעל הפוקצ'ות את הגבינות והפלפלים ומפזרים מלמעלה רוזמרין/ טימין.

  • 08.

    אופים כ- 20-25 דקות או עד שהפוקצ'ות

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.