גאלט פיצה
צורת הגשה לקיש מהיר ומרשים, מתאים לאירוח, בראנץ' או ארוחה משפחתית מפתיעה. טעמי פיצה אהובים בעיצוב מרשים וקל להכנה שגם ילדים יכולים להכין.

המרכיבים ל 4-5:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 1 כוס עגבניות שרי צבעוניות פרוסות
- 2 כפיות אורגנו
- 5 עלי בזיליקום
- 1/2 כוס רוטב עגבניות שאוהבים
- 1/3 כוס + 2 כפות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1/4 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- ביצה טרופה
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את הבצק בהתאם להוראות על האריזה.
-
02.
פורסים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת סכין חותכים לעיגול בקוטר
-
03.
מניחים את העיגול על תבנית אפייה מרופדת בנייר ומחממים תנור ל – 180 מעלות.
-
04.
במרכז העיגול מורחים את רוטב העגבניות ומשאירים שוליים של 3 סנטימטר.
-
05.
מעל לרוטב מפזרים את הגבינות ומעליהן מסדרים את העגבניות.
-
06.
מפזרים את האורגנו, על הבזיליקום ועוד 2 כפות פתיתי גבינה מלמעלה.
-
07.
מקפלים את קצוות הבצק פנימה לסגירה ומורחים בביצה טרופה.
-
08.
אופים כ – 35-40 דקות או עד שהקצוות זהובים.
טיימר מופעל