מתכון לכרובית מק & צ'יז | השף הלבן

כרובית מק & צ'יז

המנה המושחתת שכולנו אוהבים הפכה למנה דלה בפחמימות ועשירה בחלבונים. גרסה בריאה יותר למק & צ'יז. מנה מושלמת לדיאטה הקטוגנית שכובשת את העולם.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית וגבינה ללא גלוטן
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 4:

  • 1 חבילת מיני כרובית "סנפרוסט"
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 גביע גבינת שמנת 16% שומן "נפוליאון"
  • 100 גרם גבינת צ'דר "תנובה" מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את פרחי הכרובית בסיר רחב עם מים רותחים כ – 10 דקות, עד לריכוך, להימנע מבישול יתר.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    מסננים היטב את המים ומחזירים לסיר, מבשלים 5 דקות על אש נמוכה-בינונית על מנת לאדות את הנוזלים.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים עד להמסה מלאה של הגבינות. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.