מגש סנדביצ'ים מתוקים
אוסף כריכים מתוקים שמכינים בקלות וישדרגו את האירוח
המרכיבים ל 12-15:
- 1 חבילה (450 גרם) בצק שמרים עלים מעדנות מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 1 ביצה טרופה
- 1 מיכל גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר או מחוממת 20 שניות במיקרו
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 1 כוס חלב תנובה
- 1 שקית (80 גרם) פודינג וניל
- 1-2 כפות פירות יער סנפרוסט טחונים או טיפת ג'ל אדום למאכל
- 1-2 כפות אוכמניות טריות א קאות מופשרות טחונות או טיפת ג'ל מאכל כחול או סגול
- 100 גרם שוקולד מריר + 1/4 כוס שמנת מתוקה תנובה מומסים ומצוננים
- בננה פרוסה, תותים קצוצים, שוקולד מריר שבור לקוביות, סוכריות, בייגלה טבול בשוקולד מומס
- 50 גרם שוקולד מריר מומס
- ממרח שוקולד אגוזים מחומם 20 שניות במיקרו
- ריבת חלב מחוממת 20 שניות במיקרו
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. פורסים את בצק השמרים עלים על משטח עבודה מקומח קלות.בעזרת קורצן עגול בקוטר 6-7 ס"מ קורצים עיגולים בבצק ומניחים בתבנית במרחק של כ 1-2 ס"מ זה מזה.מברישים בביצה טרופה ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
-
02.
מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים את עיגולי הבצק כ 15 דקות עד שהם מזהיבים יפה. מצננים לגמרי.
טיימר מופעל
-
03.
להכנת הקרמים שמים בקערת מערבל מסקרפונה שמנת חלב ווניל ומקציפים לקרם יציב. 3/4 מהקרם מחלקים בין 3 קערות. לכל קערה מוסיפים את אחת התוספות לקרם כך שמתקבלים 4 קרמים: לבן, ורוד, כחלחל וחום.
-
04.
ממלאים כל זוג עיגולים אפויים באחד הקרמים, מוסיפים מהתוספות ומזלפים מהרטבים. מגישים מיד.