מליצאנס טיגניטס - פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות | השף הלבן

מליצאנס טיגניטס – פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות ומעודנת

שוב מנצחת הפשטות עם 3 מרכיבים שמתחברים באופן מושלם יחד: חצילים, עגבניות ובולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מליצאנס טיגניטס - פרוסות חציל אפויות עם עגבניות קצוצות ומעודנת
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 1 חציל פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • מלח, פלפל
  • שמן זית
  • 4-5 פרוסות גבינה בולגרית מעודנת "פיראוס"
  • למתבל עגבניות:
  • 2 עגבניות מגוררות גס
  • 1 כפית אורגנו טרי או מיובש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים את פרוסות החציל בתבנית מצופה נייר אפייה. בוזקים מלח ופלפל ומברישים או מרססים בשמן זית. אופים כ 25 דקות עד הזהבה. מוציאים את התבנית מהתנור אך משאירים אותו עובד. הופכים את פרוסות החציל, מברישים או מרססים שמן זית ואופים 20 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 02.

    מערבבים את מרכיבי מתבל העגבניות. מניחים את פרוסות החציל על צלחת הגשה, מניחים על כל פרוסה פרוסת מעודנת וכפית גדושה מתבל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.