קרם מסקרפונה, נוגט ואספרסו
קינוח משובח וקל הכנה מארבעה מצרכים בלבד. תוספת של כמה עיטורים פשוטים הופכת אותו למנה ייצוגית.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל4:
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
- 50 גרם אבקת סוכר
- 150 גרם ממרח נוגט*
- 1 מנה אספרסו קצר (40 מ"ל) פושר
- לעיטור (אפשר לבחור רק חלק מהעיטורים):
- 4 בישקוטים (רצוי שוקו־וניל)
- מעט אבקת קקאו
- 5-4 אילסרים (אגוזי לוז) קצוצים גס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבלים יחד במהירות בינונית מסקרפונה, אבקת סוכר וממרח נוגט לתערובת חלקה. מוסיפים את האספרסו בשלוש פעמים, ומערבלים היטב אחרי כל הוספה.
-
02.
מחלקים את התערובת בין 4 כוסות הגשה. נועצים בישקוטי בכל מנה, בוזקים על הקרם מעט אבקת קקאו וזורים אילסרים קצוצים. מכסים ומקררים במשך שעתיים לפחות לפני ההגשה.*ממרח נוגט אפשר למצוא בסופרמרקט במדף הממרחים.
הכנת? כאן מדרגים