קלחוני תירס בחמאה וקרמל | השף הלבן

קלחוני תירס בחמאה וקרמל

תוספת מרעננת שילדים אוהבים כל כך בחמש דקות במחבת. קלחוני התירס של "סנפרוסט" הם מקור אנרגיה חשוב. קלייתם באסכלה תארך קצת יותר, אך תתבטא בניחוח מעושן, מצוין.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלחוני תירס בחמאה וקרמל

המרכיבים ל4:

  • 1 חבילה קלחוני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • יש לחשב קלחון לכל סועד
  • לכל קלחון
  • 1 כפית חמאה
  • 1 כפית סוכר חום
  • קורט מלח
  • מים רותחים בכמות שתכסה את הקלחון
גודל תבנית: מתכון שעושים על הגריל

הוראות הכנה:

  • 01.

    4pt 0cm

  • 02.

    4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:

  • 03.

    0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}

  • 04.

    חותכים ריבועי רדיד אלומיניום בגודל שיאפשר עטיפה נוחה של כל קלחון. ממיסים את החמאה או את המרגרינה עם הסוכר החום (בלי לחרוך) ועם המלח.

  • 05.

    מניחים את הקלחון באמצע ריבוע רדיד האלומיניום ומורחים עליו את תערובת הסוכר. עוטפים היטב.

  • 06.

    מניחים על אסכלה חמה כ-10 דקות. הופכים פעם לפעם.טיפ: אפשר למרוח את קלחוני התירס לפני הצלייה באסכלה בכל רוטב ברביקיו שרוצים. מומלץ רוטב ברביקיו מעושן.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)