עוגת וניל בחושה וטבעונית - קלה להכנה וריחנית | השף הלבן

עוגת וניל בחושה וטבעונית

עוגה בחושה רכה שממלאת את הבית בריח וניל. מושלמת עם תה או קפה ומצריכה רק 10 דקות עבודה, קערה ומזלג. לגזור ולשמור

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת וניל בחושה וטבעונית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • כפית סודה לשתיה
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/4 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • להגשה: אבקת סוכר
  • 1 מיכל מעדן סויה וניל "תנובה"
גודל תבנית: תבנית אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים לעיסה אחידה ולא יותר (נמנעים מערבוב יתר).

  • 02.

    מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(56)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.