וופל בלגי עם גבינת פרמזן וקארי
גירסה מלוחה לוופל בלגי מעולה לבראנץ' עם ביצה עלומה או עין וליד – שמנת חמוצה המוסיפה חמצמצות ורעננות למנה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6:
- 2 ביצים
- 2 כוסות (1/2 ליטר) חלב "תנובה"
- 1/2 כוס שמן זית
- 4 כפות בצל ירוק, החלק הירוק, פרוס דק
- 4 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 כפית גדושה אבקת קארי
- 1 כפית אבקת שום גבישי או 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח, פלפל לבן
- 1/4 2 כוסות (315 גרם) קמח או קמח כוסמין מלא
- 2 כפיות אבקת אפיה
- להגשה: ביצה עלומה או עין, שמנת חמוצה "תנובה"
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים את הביצים, מוסיפים חלב ושמן וטורפים. מוסיפים בצל ירוק, גבינת פרמזן, קארי, שום ומלח וטורפים. מוסיפים קמח ואבקת אפיה וטורפים לתערובת אחידה.
-
02.
מכינים במכשיר וואפל בהתאם להוראות היצרן. מגישים חם עם ביצה עלומה ושמנת חמוצה תנובה.
הכנת? כאן מדרגים