מתכון לעוגת שמרים עם גבינה לימונית ופירות יער
מי יוכל לסרב לפרוסת עוגת שמרים גבינה מושלמת שכזאת? הנה המתכון שישדרג לכם את סוף השבוע

המרכיבים ל 8:
- 1 חב' בצק שמרים עלים מעדנות, מופשר
 - למלית:
 - 1 אריזת גבינת כנען (500 גרם) השף הלבן
 - 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
 - 1/2 כוס סוכר
 - 2 כפות קמח
 - 2 חלמונים
 - 2 סוכר וניל
 - תמצית וניל
 - גרידה מלימון שלם
 - 100 גרם פטל קפוא (להשאיר אותו קפוא) סנפרוסט
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								02.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								03.
								
לערבב את כל מרכיבי המלית היטב (למעט הפטל).
 - 
								04.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								05.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								06.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								07.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								08.
								
לפרוס את הבצק על משטח עבודה.
 - 
								09.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								10.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								11.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								12.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								13.
								
להניח שביל של מלית בחלק של הבצק הקרוב אלינו, לפזר מעל פטל קפוא ולסגור את המאפה לצורה של לגלילה.
 - 
								14.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								15.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								16.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								17.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								18.
								
למרוח בביצה טרופה.
 - 
								19.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								20.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								21.
								
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
 - 
								22.
								
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
 - 
								23.
								
להמתין חצי שעה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
 
									

