מתכון לעוגת שמרים עם גבינה לימונית ופירות יער
מי יוכל לסרב לפרוסת עוגת שמרים גבינה מושלמת שכזאת? הנה המתכון שישדרג לכם את סוף השבוע
המרכיבים ל8:
- 1 חב' בצק שמרים עלים מעדנות, מופשר
- למלית:
- 1 אריזת גבינת כנען (500 גרם) השף הלבן
- 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפות קמח
- 2 חלמונים
- 2 סוכר וניל
- תמצית וניל
- גרידה מלימון שלם
- 100 גרם פטל קפוא (להשאיר אותו קפוא) סנפרוסט
הוראות הכנה:
-
01.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
02.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
03.
לערבב את כל מרכיבי המלית היטב (למעט הפטל).
-
04.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
05.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
06.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
07.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
08.
לפרוס את הבצק על משטח עבודה.
-
09.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
10.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
11.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
12.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
13.
להניח שביל של מלית בחלק של הבצק הקרוב אלינו, לפזר מעל פטל קפוא ולסגור את המאפה לצורה של לגלילה.
-
14.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
15.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
16.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
17.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
18.
למרוח בביצה טרופה.
-
19.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
20.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
21.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
22.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
23.
להמתין חצי שעה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהמאפה מזהיב.