עוגת שמרים עם גבינה לימונית ופירות יער נהדרים | השף הלבן

מתכון לעוגת שמרים עם גבינה לימונית ופירות יער

מי יוכל לסרב לפרוסת עוגת שמרים גבינה מושלמת שכזאת? הנה המתכון שישדרג לכם את סוף השבוע

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת שמרים עם גבינה לימונית ופירות יער
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר

המרכיבים ל8:

  • 1 חב' בצק שמרים עלים מעדנות, מופשר
  • למלית:
  • 1 אריזת גבינת כנען (500 גרם) השף הלבן
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח
  • 2 חלמונים
  • 2 סוכר וניל
  • תמצית וניל
  • גרידה מלימון שלם
  • 100 גרם פטל קפוא (להשאיר אותו קפוא) סנפרוסט

הוראות הכנה:

  • 01.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 02.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 03.

    לערבב את כל מרכיבי המלית היטב (למעט הפטל).

  • 04.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 05.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 06.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 07.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 08.

    לפרוס את הבצק על משטח עבודה.

  • 09.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 10.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 11.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 12.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 13.

    להניח שביל של מלית בחלק של הבצק הקרוב אלינו, לפזר מעל פטל קפוא ולסגור את המאפה לצורה של לגלילה.

  • 14.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 15.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 16.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 17.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 18.

    למרוח בביצה טרופה.

  • 19.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 20.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 21.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 22.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 23.

    להמתין חצי שעה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהמאפה מזהיב.

הכנת? כאן מדרגים
(1)