הגלידה של יונית צוקרמן
יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון נהדר לגלידה בייתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יונית צוקרמן
המרכיבים ל6-8:
- 3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה 38% בטעם שוקולד "השף הלבן"
- 1 פחית חלב ממותק מרוכז
- תוספות לבחירה (קוקוס קלוי, שוקולד נוטלה, שבבי שוקולד ,שברי עוגיות אוראו,אגוזי מלך, פירות.)
גודל תבנית: תבנית מלבנית
הוראות הכנה:
-
01.
לשים בתוך קערת המיקסר עם וו בלון:3 מיכלים שמנת מתוקה בטעם שוקולד (סהכ 750 ).
-
02.
להקציף כמה דק עד שמתקבל קרם ואז לשפוך פנימה פחית חלב מרוכז 400 מיל׳ ולהמשיך להקציף עד התייצבות.
-
03.
להוסיף מה שאוהבים ולערבב ידנית ולערבב.
-
04.
להעביר לקופסת הקפאה אטומה.
-
05.
להכניס להקפאה כ-4 שעות לפחות.
הכנת? כאן מדרגים