מתכון מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום | השף הלבן

מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום

המרענן המושלם לקיץ – מרק קר וקליל עם יוגורט עיזים חמצמץ, קוביות מלפפונים בתיבול שום ועשבי תיבול. לחם טרי או קלוי בצד – ואתם מסודרים.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק יוגורט עיזים קר עם מלפפונים ושום

המרכיבים ל 2-3:

  • 3 מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנטנות
  • 4-5 שיני שום כתושות
  • 1/2 צרור שמיר קצוץ
  • 2 בקבוקים (1 ליטר) יוגורט עיזים לשתיה בטעם טבעי של פיראוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
  • מעט שמן זית
  • בצל ירוק קצוץ
  • כמה פרוסות מלפפונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים יחד מלפפונים, שום ושמיר.

  • 02.

    מוסיפים פנימה יוגורט, מלח ופלפל ומערבבים היטב בעזרת כף גדולה.

  • 03.

    מצננים את המרק במקרר במשך 2-3 שעות עד שהוא קר מאוד.

  • 04.

    מגישים קר עם מעט שמן זית, בצל ירוק קצוץ, פרוסות מלפפונים ולחם קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.